Rabu, 29 Ogos 2012

CARA PEMASARAN

1. Pemasaran Persendirian ( Restoran Sendiri)
  • Memerlukan kawasan sedikit terbuka untuk pembakaran atau kukusan
  • Tempat pembakar (seperti pembakar satay tp besar) atau tempat pengukus ikan.
  • Selepas bakar atau kukus bleh trus d hidang
  • Sayur atau hiyasan terpulang pada individu
  • Juga memerlukan peti atas sejuk beku yg mrngikut kuantiti di perlukan, ini kerana kualiti ikan mesti di jaga,hendak ae sentiasa beku jika belum di masak

Tempat Pembakar Ikan


2. Pemasaran Terbuka (Jual Produk sahaja)
  • Memerlukan peti sejuk beku untuk menyimpah jumlah produk
  • Pengedar untuk mempromot produk
  • Memerlukan pamplet dan bennar produk (Terpulang pada atas rndingan pembekal dan pengedar)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan